Chateau de Pressac St-Emilion Grand Cru Classé 2011
Odrůda: 65% Merlot, 15% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Carmenère
Velmi příjemné víno s označením Grand Cru Classé
Buket tohoto intenzivního rubínového vína se vyznačuje dokonalým spojením čerstvého červeného ovoce a diskrétní dřevitostí. Svěžest těchto vůní rezonuje s patrem. Husté třísloviny se mísí do obklopující dužiny, která zanechává trvalou vzpomínku na koření v závěru.
Ideální teplota servírování: 16 – 18 °C
Skvěle se hodí k červenému masu, sýrům a drůbeži.
Buket tohoto intenzivního rubínového vína se vyznačuje dokonalým spojením čerstvého červeného ovoce a diskrétní dřevitostí. Svěžest těchto vůní rezonuje s patrem. Husté třísloviny se mísí do obklopující dužiny, která zanechává trvalou vzpomínku na koření v závěru.
Ideální teplota servírování: 16 – 18 °C
Skvěle se hodí k červenému masu, sýrům a drůbeži.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
Vinařství: | Chateau de Pressac |
Země původu: | Francie |
Barva: | Červené |
Vinařská oblast: | Bordeaux, Saint Emilion |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář