Víno zrálo 18 měsíců na dubových sudech. Vůně vína je intenzivní s tony černých třešní a zavařených višní. Chuť je středně plná s tony drobného červeného ovoce a třešní, kterou doplňuje stopa po zrání na sudech.
Doporučujeme k jídlu: Hovězí steak s pepřovou omáčkou
Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C
Doporučujeme k jídlu: Hovězí steak s pepřovou omáčkou
Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C
Doplňkové parametry
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
Vinařství: | Thaya |
Barva: | Červené |
Obsah alkoholu: | 13 % |
Typ vína: | Suché |
Země původu: | Česká Republika |
Vinařská oblast: | Morava |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář